(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Varte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Varte-konsernissa on käytössä ISO 9001:2015 sertifioitu laatujärjestelmä, joka ohjaa yrityksen kaikkia prosesseja. Hyväkin toimintajärjestelmä on kuitenkin vain työkalu - tärkeintä on motivoitunut henkilöstömme. Meille laatu myös merkitsee, että jokainen henkilöstöömme kuuluva on ylpeä omasta työstään ja työantajastaan.

Rakennuskohteiden laadukas toteuttaminen edellyttää ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä tuotannon kaikissa työtehtävissä. Haemme joukkueeseemme 2020 ja 2021 alkaviin projekteihin

TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässäsi osallistut kohteen esivalmisteluvaiheisiin ja suunnitelmien kehittämiseen, perehdyt laskenta-aineistoon, osallistut rakennusvaihe- ja työvaihesuunnitelmat sekä aikataulujen tekoon ja omien töiden ennakkosuunnitteluun.

Samoin Työnjohtajana perehdyt asiakirjoihin, laadit viikkoaikataulut ja toimit urakoitsijoiden ohjauksessa. Myös omien töiden kustannusseuranta, laadukkaan työturvallisuuden varmistaminen sekä asiakirjojen dokumentointi kuuluvat työtehtäviisi.

Työnjohtaja osallistuu aktiivisesti työmaatoimintojen kehittämiseen, yrityksen kehitystyöhön sekä kehitystyön jalkauttamiseen. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulta odotetaan

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • suunnitelmallista töiden johtamista, esimiestaitoja ja kustannushallintaa
  • positiivista tekemisen meininkiä.
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI).
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme vakavaraisen yrityksen loistavan työilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammatillisia haasteita. Pääset kehittämään ja toteuttamaan omia vahvuuksiasi monipuolisesti loistavin eduin.

Jätä CV:si ja hakemuksesi 15.09.2020 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140 sekä Timo Välenoja, email timo.valenoja@targetheadhunting.fi, puh.050-4442783.