(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Normivalaistus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Työnjohtajaa infraprojektien toteutukseen 

Normivalaistus Oy on vahvassa kasvussa oleva ulkovalaistuksen ja älyliikenteen ratkaisujen rakentaja. Ydinliiketoimintaamme on tie- ja katuvalaistuksen lisäksi liikennevalojen, telematiikan, liikenteen mittaus- ja informaatiojärjestelmien sekä sähköverkkojen rakentaminen, suunnittelu ja ylläpito. Toimintamme kattaa myös projektijohto- ja päätoteuttajatehtävät erilaisissa haasteellisissa infrahankkeissa. Normivalaistus Oy on osa Normi-konsernia. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Keminmaalla. 

Etsimme joukkoomme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä työnjohtajia huolehtimaan ympäri Suomea sijoittuvien monipuolisten liikennevalo-, telematiikka- ja tievalaistusprojektien toteuttamisesta.  

Toimenkuvaasi kuuluu liikennevalo-, telematiikka- ja tievalaistusprojektien töiden johtaminen kentällä. Tehtävässäsi sinua tukevat osaavat ja ammattitaitoiset kollegat.  

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aitoa kiinnostusta uusien valaistus- ja liikenneratkaisujen rakentamiseen, sekä kykyä toimia vaihtelevissa ympäristöissä. Olet kokenut alan ammattilainen, joka haluaa sitoutua ja kehittyä monipuolisten haasteiden parissa. 

Tehtäviisi kuuluu mm.: 

  • Työtehtävien ohjaaminen, aikatauluttaminen ja resurssointi sekä seuranta 

  • Tarvittaessa asennustyöhön osallistuminen  

  • Kustannusten seuranta  

  • Alihankkijayhteistyö 

Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatioalan insinöörin tai teknikon koulutusta, matkustushalukkuutta sekä aktiivista ja vastuullista otetta projektien läpiviemiseksi. Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti ja olet valmis toimimaan kohteissa, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. C- luokan ajokortti katsotaan eduksi 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä rennossa työilmapiirissä 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviin ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen 

  • Mahdollisuuden sijoittua joko Tampereen, Espoon, Jyväskylän tai Keminmaan pisteisiimme, ja kokeneen ammattilaisen ollessa kyseessä, työhönottopiste voi sijaita käytännössä missä vain Suomessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Juha Pykälinen (040 5053548 / juha.pykalinen@normi.fi). 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@normi.fi  

30.8.2020 mennessä. Toivomme kuitenkin nopeaa toimintaa, sillä jos tehtäviin löytyy sopivia henkilöitä ennen määräaikaa, haastattelemme ja palkkaamme heidät mahdollisesti heti.