(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haemme rakennuspeltialalla toimivalle yritykselle Työnjohtajaa.

Asemapaikkana on Oulu mutta työmaat sijaitsevat Oulun talousalueen lisäksi koko Suomen alueella, etupäässä eteläisessä Suomessa.

Olennainen osa työnjohtajan työtä asiakaspalvelu ja vastuu työn etenemisestä. Ohjeistat ja mahdollista työntekijöiden tehokkaan työskentelyn ja huolehdit kohteiden työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän työmaakohtaisista kirjauksista.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa työnjohdollista kokemusta peltialalta, teollisuusalalta ja alalle soveltuvaa koulutusta (esim. rakennuspeltiseppä, rakennusmestari)
  • Myös aikaisemmin hankittu työkokemus esim ns. kymppinä tai nokkamiehenä rakennustyömailla lasketaan eduksi tähän tehtävään jolloin hakijalla on mahdollisuus kasvaa tehtävän mukana seuraavalle tasolle.
  • Työ edellyttää tekijältään joustavuutta ja täsmällisyyttä asiakastyössä ja aikataulutuksessa. Sinulla tulee olla kyky työskennellä tehokkaasti tiimissä ja pystyä tarvittaessa hyppäämään käytännön toimintaankin mukaan.
  • Sinulla tulee olla valmius matkustamiseen ja hyvät vuorovaikutustaidot.
  • Oman auton käyttömahdollisuus ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.
  • Työ tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, myös ammatillisen lisäkoulutuksen kautta sekä vaihtelevan ja haastavan työn mukavassa porukassa.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pentti Horttanainen, 050-4777207, pentti.horttanainen@barona.fi