(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme kesän ajaksi työnjohtajaa vahvistamaan ammattitaitoista projektitiimiämme Rauman telakalle työnjohdollisiin ja projektinhallinnallisiin tehtäviin. Etsimämme henkilö on tekniikanalan insinööriopiskelija tai vastavalmistunut. Lisäksi etsimältämme henkilöltä löytyy asennetta ja intoa oppia uutta.

Työtehtäviäsi tulevat olemaan:

  • Uudislaivaprojektin varustelutöiden työnjohdolliset tehtävät
  • Projektin seurantaan ja hallintaan liittyvät avustavat työtehtävät

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva Tulityö- ja Työturvallisuuskortti. Tarvittaessa järjestämme kyseiset koulutukset.

Lisätietoja antaa: 

Mikko Lampinen
Technical Manager
Enerense Works Oy, Enersense Painting Oy
+358 (0)50 329 6631 (mobile)
mikko.lampinen@enersense.com

Enersense Works Oy on erikoistunut korkealaatuisten teräsrakenteiden valmistukseen. Yhtiö on menestynyt suurien ja vaativien kohteiden alihankkijana sekä osatoimittajana erityisesti meriteollisuudessa, valmistaen ja pintakäsitellen kaikkia teräsrakenteita ja niiden osia. Toteutettuja projekteja ovat olleet laivojen korjaus- ja muutostyöt, varustelu- ja putkistotyöt, lohkonvalmistukset, rungonkoonnit, potkurilaitteiden terästyöt ja konepedit. Lisäksi Enersense Works on hitsannut offshore- ja satamarakenteita.

Enersense Works on osa Enersense International Oyj -konsernia. Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Projektit ja Henkilöstöpalvelut. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 47,4 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2018 aikana keskimäärin 727 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa.

Please note that due to our client's urgent need only applicants with a valid working permit / EU-citizenship can be considered.

The post will be filled as soon as a suitable applicant is found.