(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Elcoline Plant Service on vuonna 2008 perustettu urakointi- ja kunnossapitoalan yritys, jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset. Elcoline Plant Service Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 60 henkilöä.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Elcoline Plant Servicen liiketoiminta keskittyy mekaanisiin asennus- ja kunnossapitotöihin sekä luokkahitsaustöihin (suunnittelu, toteutus ja asiantuntijapalvelut).

Haemme nyt Elcoline Plant Service Oy:lle työnjohtajaa mekaanisen kunnossapidon töihin.

Työnjohtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti seisokkitöiden sujumisesta työturvallisuusasiat keskiössä. Tehtävä pitää sisällään myös muiden työnjohtajien tuuraamista tarpeen mukaan.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutamien vuosien työkokemusta projektiluonteisista töistä. Omaat myös kyvyn toimia luontevasti erilaisissa työntekijä- ja asiakasrajapinnoissa sekä hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot.

Toivomme hakijalta kokemusta työskentelystä erilaisten teollisuuden putkistotöiden ja mahdollisesti myös petrokemianteollisuuden parissa.

Työt alkavat arviolta toukokuun aikana reissuhommina, teollisuudenlaitosten seisokkitöiden parissa.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n Päivi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.