(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme nyt työnjohtajaa UPM Biojalostamokehityskeskukseemme Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen.

Lappeenrannassa sijaitseva UPM Tutkimuskeskus huolehtii UPM Kymmenen globaalien toimintojen tutkimus- ja kehitystyöstä.

Terveiset tulevalta esimieheltä

”Tervetuloa haasteelliseen pilotointikoeajotoimintaan mukaan. Työmme on monipuolista ja käytännön sekä teorian haasteita täynnä. Teemme tiivistä yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeiden parissa.” -Timo Westerholm, UPM Biojalostamokehityskeskuksen päällikkö

Mitä teet

Työnjohtajana vastaat pilotointikoeajojen turvallisuudesta, järjestämisestä, aikatauluttamisesta sekä resursseista. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, toisen pilotointilaitoksen työnjohtajan sekä kunnossapidon kanssa. Vastaat oman tiimisi esimiestehtävistä ja tuuraat myös toisen laitoksen työnjohtajaa. Pilotoinnin aihealueina ovat biopolttoaineet, biokemikaalit ja sellu.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. AMK prosessi/kemia) ja noin kahden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
 • Sinulla on näkemystä ja osaamista prosessien suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • Osaat organisoida töitä ja omaa tekemistä sen hetkisen tarpeen mukaan
 • Toimit tiimin vetäjänä ja sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon
 • Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja oman henkilöstön kanssa
 • Kokemus polttoaineiden valmistamisesta katsotaan eduksesi
 • Sinulla on käytännön IT-osaamista Microsoft office -ohjelmista, SAP-osaaminen katsotaan eduksesi
 • Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvaa englannin kieltä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Tarjoamme sinulle itsenäisiä ja vaativia, mutta myös palkitsevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja prosesseja.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa UPM Biojalostamokehityskeskuksen päällikkö Timo Westerholm, puh. 040 0953169.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 16.2.2020 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 020 4146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.