(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Työnjohtajamme siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme nyt
TYÖNJOHTAJAA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Meillä työnjohtajan työ on aktiivista ja liikkuvaa työmaiden valmistelu- ja johtamistyötä pääkaupunkiseudun alueella. Työssäsi vastaat asennusten kustannustehokkaasta suunnittelusta ja toiminnasta sekä vastuualueesi henkilökunnan osaamisesta, ilmapiiristä ja työturvallisuudesta.
 Tehtävässä menestymiseksi odotamme sinulta: 

  • kokemusta työnjohtotehtävistä 1-3 vuoden ajalta
  • pitkäjänteistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa
  • yhteistyötaitoja sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa toimimiseen
  • neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa sekä vastuullista asennetta

Mitä tarjoamme sinulle?
Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Mikäli voisit olla meille oikea henkilö ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Lisätiedot: asennuspäällikkö Antti Lindroth, puh. 0405315758