(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia? Haemme nyt motivoitunutta ja kokenutta

TYÖNJOHTAJAA

hammashoitokonetuotannossa työskentelevien osaajiemme lähiesimieheksi ja tärkeimmäksi onnistumisen mahdollistajaksi. Tässä tehtävässä sinulla on hyvin keskeinen rooli sujuvan tilausohjautuvan kokoonpanotuotannon varmistajana. Vastaat terveysteknologian huipulla olevien laadukkaiden tuotteidemme valmistumisesta tuotantosuunnitelman mukaisesti ja varmistat, että tuotannon laatu-, toimitusvarmuus- ja tuottavuustavoitteet toteutuvat.

Ihmisläheisenä johtajana vastaat myös tuotantotavoitteiden mukaisesta henkilöstösuunnittelusta, jonka osa-alueita ovat mm. henkilöstömitoitukset, rekrytoinnit, ammattitaidon kehittäminen ja työkyvyn turvaaminen. Lisäksi osallistut tuotannon suunnitteluun sekä toiminnan ja työskentelymenetelmien kehittämiseen yhdessä henkilöstön kanssa.

Tutustu yhteen valmistettavista tuotteistamme: https://vimeo.com/305437014

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä
  • erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • oma-aloitteisuutta ja itsenäinen, jämäkkä työskentelyote

Sinulta löytyy myös riittävää kokemuksen tuomaa paksunahkaisuutta, joten et hätkähdä yllättäviäkään tai muuttuvia tilanteita. Haluat toimia vastuullisesti sääntöjä noudattaen, mutta yksilölliset olosuhteet huomioiden. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kokoonpanoteollisuudesta ja tuotannon ohjaamisesta sekä kehittämisestä esim. Lean-periaatteiden mukaisesti.

MIKSI PLANMECA?

Haluamme tarjota sinulle haastavia ja monipuolisia tehtäviä mukavien työkavereiden kanssa hyvässä työyhteisössä, menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Meillä on vaihtelevia urapolkuja ja pitkiä työsuhteita sekä sitoutuneita, tyytyväisiä työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana tuottamassa laadukasta kotimaista huipputeknologiaa alamme edelläkävijänä kansainvälisessä markkinassa. Tehtävässä pääset hoitokonetuotantomme keskipisteeseen kehittämään Planmecan tuotannon toimintaa. Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä ja tukemaan tiimiäsi menestymään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Järvinen, puh. 020 7795 506. Tavoitat Juhan parhaiten puhelimitse joko ma 30.12. klo 13-15 tai pe 10.1. klo 13-15, tai sähköpostitse osoitteesta juha.jarvinen (at) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.