(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Iihin

TYÖNJOHTAJAA.

Asiakkaamme on teollisuuden moniosaaja, joka on erikoistunut kumi-, muovi- ja silikonituotteiden valmistamiseen. Laadukkaat tuotteet monipuolisten kansainvälisten asiakashankkeiden rinnalla luovat pitävän perustan yrityksen toiminnalle. Asiakkaamme pyrkii kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan aktiivisesti, jotta asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin pystytään vastaamaan mahdollisimman onnistuneesti.

Työtehtäväsi työnjohtajana koostuvat mm. tehtaan toiminnan tehokkuuden seurannasta ja kehityksestä, sekä henkilöstöjohtamisesta. Tulet toimimaan esimiehenä suorille alaisillesi, joten johtamiskyky on yksi työsi tärkeimmistä piirteistä. Pääset tutustumaan alaan ja yrityksen toimintaan ruohojuuritasolta lähtien, jotta osaat arvioida yrityksen tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Tukenasi on asiakkaamme ammattitaitoinen henkilöstö, joka auttaa sinua alusta lähtien.

Odotamme hakijalta:
• Erinomaisia sosiaalisia taitoja
• Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
• Kykyä ja halua toimia esimiesasemassa
• Tietoteknistä osaamista
• Soveltuvaa teknistä koulutusta

Katsomme aikaisemman kokemuksen henkilöstöjohtamisesta eduksesi. Lisäksi englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme:
• Kilpailukykyisen, osaamisesi mukaisen palkan
• Säännöllisen päivätyön
• Loistavan mahdollisuuden kehittyä alan moniosaajan palveluksessa
• Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme Sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja tietämystäsi alan moniosaajan palveluksessa. Pääset vastuullisten, haastavien ja motivoivien työtehtävien pariin, joiden tulokset pääset konkreettisesti tehtaalla näkemään.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä – olethan siis nopea! Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä puh. 040 054 8811, sekä Ulla Kolehmainen puh. 044 330 8824. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.