(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haemme tehdastuotantoon vuorotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön tuotannon valmistustiimiin.

Arvostettu asiakasyrityksemme Orion Diagnostica Oy hakee kauttamme työnjohtajaa tuotannon esimiestehtäviin vakituiseen työsuhteeseen IVD-alan yritykseen, joka keskittyy vieritestaukseen. Osastolla toimii n. 70 työntekijää monipuolisissa valmistus- ja pakkausprosesseissa, useassa erilaisessa vuoromallissa. Henkilöstö jakautuu viiteen valmistustiimiin ja yhteen kunnossapitotiimiin. Jokaisella tiimillä on omat vuoroesimiehet ja vastuualueet.

Työnjohtajana vastaat kahdessa vuorossa tuotannon esimiestyöstä, kuten tiimin tukeminen tuotantotyössä, resurssisuunnittelu sekä tiimin osaamisen kehittäminen ja ylläpito.

Vastuullasi on tuotannon läpimenoaikojen oikea-aikainen toteutuminen yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa. Tämän lisäksi vastaat omalta osaltasi toiminnallisten, tuotannollisten ja laadullisten asioiden kehittämisestä omalla vastuualueellasi. Toimit suorana esimiehenä tuotantotyöntekijöille ja raportoit tehtävässäsi Osastopäällikölle.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja tuotannon johtamisesta. Työssä menestymistä tukee positiivinen ja aktiivinen asenne sekä halu motivoida tiimi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Sinulla on hyvät organisointi- ja viestintätaidot sekä rohkeus tehdä päätöksiä.

Osaaminen SAP-järjestelmän käytöstä sekä kokemus Lean-pohjautuvista hankkeista katsotaan eduksi. AMK Insinööri tai vastaava tutkinto auttaa työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle

• hyvän ja monipuolisen perehdytyksen työtehtäviin

• mahdollisuuden työllistyä arvostettuun yritykseen ja hyvät työsuhde-edut

• kokeneen ja mukavan työyhteisön tuen

• tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse 043 824 4449