(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Kiertotaloudessa tuotteiden tuotantoprosessi ja kulutus on optimoitu tuottamaan mahdollisimman vähän jätettä ja tuotteiden elinkaari on harkittu. Tuotteille luodaan lisäarvoa palveluiden ja älykkäiden ratkaisuiden muodossa, tuotteita huolletaan, jalostetaan tai niille luodaan uusia käyttötapoja. Tähän kestävän kehityksen ajatukseen perustuu myös Innorent-hallien siirreltävyys, uudelleen käytettävyys, sekä energiatehokkaat- ja laadukkaat materiaalit. Innorentin pesuhallit edustavat vahvasti kiertotaloutta, jossa hallirakennusta ei rakenneta kivijalan kanssa kiinteästi niille sijoilleen, vaan asiakkaalle rakennetaan tarvetta vastaava halli, joka voidaan siirtää seuraavaan kohteeseen tarpeen loputtua.

Asiakkaamme, Innorent Production, etsii dynaamiseen tuotantotiimiinsä työnjohtajaa johtamaan hallimoduulituotantoa, jolla vastata kiihtyvään asiakastarpeeseen ja sen myötä voimakkaasti kasvavaan tilauskantaan. Asiakkaamme tehdastilat sijaitsevat Ylöjärvellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työnkuvaus:

Työnjohtajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään sekä työnjohdollisia tehtäviä moduulitehtaalla että myös osallistumista eripuolilla Suomea olevien työmaiden valmisteluihin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta työturvallisuutta. Osallistut tuotannon kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta sekä monipuolista kokemusta tuotannosta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää henkilöstöjohtamisen taitoa, ymmärrystä rakentamisprosesseista ja vahvaa kustannustietoutta. Lisäksi sinulla tulee olla näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön. Työnjohdollisten tehtävien lisäksi vastuullasi on raportointi ja hankinta, joten sinun tulee omata hyvät atk-taidot ja aiempaa tuntemusta niin Office- kuin CAD-ohjelmista.

Persoonaltasi toivomme avointa, ahkeraa ja motivoitunutta asennetta. Koska työ pitää sisällään matkapäiviä ympäri Suomen oleviin työmaakohteisiin, edellytämme sinulta matkustusvalmiutta. Keskimäärin matkapäiviä kertyy noin 2-4 / kk.

Tarjoamme:

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta kohti aiempaa tehokkaampaa kiertotaloutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi kasvavaa liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaa omilla ideoilla ja ammattitaidolla. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa, joten lähiesimiehen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenköt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi.

Avainsanat: työnjohtaja, rakennus, teollisuus, kokopäivätyö.