(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Kaipaatko sopivasti haasteita ja tekemisen meininkiä? Haemme nyt Barona Logistiikalle vakituiseen työsuhteeseen TYÖNJOHTAJAA Vantaalla sijaitsevaan logistiikkakeskukseen.

Keitä me olemme?

Me Barona Logistiikalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään! Valtakunnallista toimintaamme ohjataan 55 toimihenkilön sekä 70 operatiivisen esimiehen toimesta.

Mitä tarjoamme?

Työnjohtajan vastuualueeseen kuuluu operatiivisen toiminnan ja tehokkuuden sujuvuuden johtaminen sekä tuotannon läpimenon varmistaminen ja raportointi eteenpäin päällikkötasolle. Tehtävään kuuluu myös kehittämistoiminnot oman vastuualueen osalta, henkilöstön perehdyttäminen ja turvallisuusjohtaminen, laatu- ja kehityskeskustelut sekä henkilöstön osaamisen varmistaminen ja kehittäminen.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta toivomme sinun pystyvän tekemään myös muita vuoroja tarpeen mukaan. Toimipiste on hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Työsi tueksi saat huikeat työkaverit ja porukan, jossa töitä tehdään suurella ammattitaidolla, intohimolla ja huumorilla.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme työnjohtajaksi oma-aloitteisen, kehitysorientoituneen ja aikaansaavaan asenteen omaavaa henkilöä, jolta löytyy jo useampi vuosi kokemusta työnjohdollista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja johdonmukaista työskentelytapaa, hyviä priorisointitaitoja sekä kykyä pitää useita lankoja käsissä samaan aikaan.

Arvostamme aikaisempaa logistiikan kokemustasi sekä ymmärrystäsi logistiikan prosesseista. Erityisesti aikaisempi kokemuksesi esimiestyöskentelystä, 3PL toiminnoista ja varastonhallintajärjestelmien käytöstä on merkittävä etu paikkaa hakiessasi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.