(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Työnjohtaja mm. varmistaa tuotannon valmistusohjelman toteutumisen ja henkilöstöresurssien päivittäisen suunnittelun osaston tavoitteiden mukaisesti, seuraa ja mittaa osaston toiminnan ja tavoitteiden toteutumista ja ryhtyy tarvittaessa korjaaviin toimenpiteisiin. Lisäksi työnjohtaja vastaa omalta osaltaan osaston työturvallisuudesta

Raportointi:

Raportoit tehtävässäsi yksikönpäällikölle.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta tuotannon operatiivisesta johtamisesta
  • hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, järjestelmällisyyttä ja halua kehittää toimintaa
  • joustavuutta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • hyvää suomen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa
  • Valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa (aamu ja ilta)

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana

Työtehtävän yhteishenkilö: Yksikönpäällikkö Eero Tammisalo, puh. +35824772010

Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/etusivu

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteeseen https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.