(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Inlook Oy on osa 50-vuotiasta sisärakentamiseen erikoistunutta Inlook-konsernia. Rakennustoimintamme kattaa Etelä-Ruotsin ja koko Suomen. Toimipisteemme Suomessa sijaitsevat aina Helsingistä Ouluun. Näiden lisäksi meidän teollisuusmaalaamomme toimivat Virossa ja Liettuassa. Konserniliikevaihtomme on noin 79 miljoonaa euroa. Inlookilaisia ympäri Suomen, Ruotsin ja Baltian on jo yli 500.

Pitkät työurat ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlook-konsernin tuloksellisen toiminnan avain. Haluamme pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa työhyvinvointia edistäviä tapahtumia, tuemme henkilöstön liikuntaharrastuksia vapaa-ajalla sekä järjestämme henkilöstöllemme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Katso lisää: www.inlook.fi

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimiin vahvistukseksi

TYÖNJOHTAJAA

Tampereelle

Työnjohtajana vastaat Inlook Oy:n alakattojen, väliseinien ja järjestelmäseinien asennustyöstä kokonaisuudessaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaiden resursointi, suunnittelu, mittaukset, materiaalitilaukset sekä työmaan työnjohto ja hoitaminen aina laskutukseen saakka. Toimit innostavana esimiehenä työntekijöille ja vastaat asiakaspalvelusta eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja työmaiden hallinnasta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vaihtelevista työkohteista sekä uudis- että saneeraustyömailta. Lisäksi arvostamme tinkimätöntä turvallisuuskulttuuria sekä laatu- ja kustannustietoisuutta.

Tarjoamme näköalapaikan alan huipulta vastuullisesta ja itsenäisestä työtehtävästä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Yrityksessämme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Rekrytointipalvelu Sihtin rekrytointiasiantuntija Tuomas Lappalainen.

Haethan paikkaa viimeistään 3.11.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.sihti.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tuomas Lappalainen
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi