(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, Ruotsin pääpaikka on Tukholmassa. Omat tehtaamme sijaitsevat Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli lähes 100 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 200 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Löydät lisätietoja www.parmaco.fi

Haemme nyt Parmaco Production Oy:n Leppävirran tehtaalle

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan tuotannon aikatauluista sekä tuotantolinjan valvonnasta ja ohjauksesta. Valvot sekä tehostat tuotantoa huolellisella materiaalien käytöllä ja ennakoinnilla. Työ sisältää työtuntien ja urakoiden tarkastuksia sekä tarvittaessa korjauksia. Vastaat tuotannon resursoinnista sekä työn turvallisuudesta ja laadusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelun, hankintaosaston ja varaston kanssa tarkistamalla suunnitelmia ennen tuotantoon siirtoa ja tuotannon poikkeamista tiedottamalla. Työ on kaksivuorotyötä eikä edellytä matkustamista.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin, -teknikon tai -mestarin koulutusta ja rakennusalan työkokemusta. Kokemus esimiestyöstä auttaa sinua menestymään tehtävässä. Olet sosiaalinen ja vuorovaikutteinen persoona, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet tekemään työtehtävissäsi tehokkaasti päätöksiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi kasvavaa liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, meillä on hyvä tekemisen meininki.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.mennessä.

Lisätietoja työnjohtajan tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.