(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Evertaste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Etsimme joukkoomme Vantaalle Sinua, tuotannon työnjohtaja (Supervisor)!

Haluatko työskennellä tuotannon työnjohtajan toimenkuvassa yhdessä Suomen suurimmista take away- ja lentocatering-tuotteita tuottavista yrityksistä?

Etsimme elintarviketuotannon työnjohtajaa vuorotyöhön Vantaalle. Työssä toimit vastuullisessa esimiesroolissa Evertaste Oy:n tuotannossa vastaten mm. työn suunnittelusta, aikataulusta, laadusta, seurannasta ja raportoinnista sekä operatiivisesta johtamisesta. Alussa sinut perehdytetään kattavasti tuotteisiin ja tuotannon eri osa-alueisiin.

Työtehtävissä työnjohtajana saat laittaa itsesi koville hektisessä tehdasympäristössä ja ratkoa erilaisia ongelmia. Pääset johtamaan suurta joukkoa ja toimimaan yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tehtävänäsi on olla vastuussa operatiivisesta toiminnasta muiden työnjohtajien kanssa. Vastuualueita on mm. työasemien suunnittelu ja aikataulutus, työntekijä tarpeiden resurssointi päiväkohtaisesti sekä seuranta ja raportointi laatunäkökulmasta.

Osallistut myös erilaisiin kehityshankkeisiin. Alaisia vuorossa sinulla on 14-35 työntekijää riippuen päivästä ja vuorosta.

Toivomme sinulta:

  • paineensieto- ja organisointikykyä sekä rohkeutta puuttua poikkeamiin
  • elintarvikealan koulutusta ja työkokemusta (esim. esimiesasemassa olemista tai linjavastuuta)
  • IT ja SAP osaamista
  • hygieniapassia
  • suomen- sekä englannin kielen taitoa

Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivista ja rohkeaa asennetta sekä ennen kaikkea ryhmätyöskentelytaitoja. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Kyseessä on määräaikainen toimenkuva (äitiyslomasijaisuus).

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sekä ansioluettelo palkkatoivomuksineen 30.9.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”Työnjohtaja”. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finlandin suorahakukonsultti Henrik Haukanhovi, puh 040 413 4909 parhaiten seuraavina ajankohtina: torstaina 19.9. klo 11-12, tiistaina 24.9. klo 10-11 tai perjantaina 26.9. klo 12-13.