(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme Turun-tehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa puhallintehtaan tuotantoon.

Tehtävässäsi vastaat päivittäisten tuotantosuunnitelmien toteumisesta. Sinä vastaat omalta osaltasi tehtaan turvallisuudesta, tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta sekä kustannuksista. Toimit esimiehenä ja vastaat omien tiimiesi päivittäisten henkilöstöasioiden hoitamisesta. FläktGroupin toimintaperiaatteiden mukaisesti olet sitoutunut omien tiimiesi jatkuvaan kehittämiseen. Olet valmis käärimään hihat ja omaat hands-on-tyyppisen asenteen työhösi.

Tehtävässä menestymistä auttaa, jos sinulla on tekniikan alan peruskoulutus, esimerkiksi teknikko tai insinööri. Toivomme, että olet aikaisemmissa työtehtävissäsi toiminut esimiesroolissa. LEAN-ajattelun tunteminen on sinulle selkeä etu.

Arvostamme aloitteellisuutta ja aktiivisuutta.

Odotamme sinulta määrätietoista ja kehitysorientoitunutta otetta työhön. Toimit itsenäisesti ja sitoudut annettuihin tavoitteisiin.  Esimiehenä sinulla on keskusteleva ote ja hyvät vuorovaikutustaidot. Ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteitakin sisältävän työn. Saat perehdytyksen työhösi sekä talon täyden tuen ja koulutusta tehtävääsi.  Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan tuotantotiimin tuki, joka auttaa sinua menestymään tehtävässäsi. Tämä on sinun mahdollisuutesi oppia uutta ja olla osa kansainvälistä ilmanvaihdon markkinajohtajan tarinaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Heikki Merikivi, p. 040 868 3036 arkisin klo 10–15. Tee hakemus verkossa mieluiten heti, mutta kuitenkin viimeistään 17. syyskuuta. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.