(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Haemme nyt

 

TYÖNJOHTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Varkauden tehdasalueelle.

 

Tehtävässäsi toimit asiakaskohteessamme työskentelevien kiinteistötekniikan alan asentajien lähiesimiehenä sekä vastaat töiden johtamisesta kohteessa. Esimiestehtävien lisäksi vastaat asiakassopimukseen kuuluvien töiden organisoinnista ja muutostöiden tarjouslaskennasta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen, asiakastyön laadusta vastaaminen ja työturvallisuusasiat.

 

Odotamme sinulta talotekniikan- tai sähköalan AMK-insinöörin tai muuta kokemusta teollisuuden parissa esimerkiksi esimiestehtävissä. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Tykkäät toivottavasti myös IT-järjestelmistä, sillä pääset opettelemaan uuden ERP-järjestelmämme saloja sekä ottamaan haltuun monta muutakin järjestelmää, joita tulet tarvitsemaan päivittäisessä työssäsi. Ajokortti ja oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä, koska tehtävä edellytää matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä itsenäisen roolin isossa pörssiyhtiössä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen kuukausipalkan ja mahdollisuuden edetä vaativampiin tehtäviin talon sisällä.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 30.9 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Saat tarvittaessa tehtävästä lisätietoja arkisin klo 8-16 yksikönpäällikkö Jani Piipposelta, puh. 040-5132768.