(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

TYÖNJOHTAJAA jätehuoltoon Rovaniemi

 

L&T:n Ympäristöpalvelut toimialan visiona on tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti palveluratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille. Lisäksi reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin vaatimuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet hyödynnetään kustannustehokkaasti ja ympäristölle edullisesti. Ympäristönhuolto nivoutuu yhä tiiviimmäksi osaksi yleistä materiaalitaloutta, jossa kierrätyksen avulla säästyy neitseellisiä raaka-aineita. Lähivuosina meitä tarvitaan entistä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen on entistä tärkeämpää.

 

Työnjohtajana toimit kuljettajien esimiehenä ja olet osaltasi vastuussa palvelutuotannosta sekä liiketoiminnan paikallisesta asiakuuksien kehittämisestä. Vastaat kaluston operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelystä, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin sekä toimintatapojen kehittämiseen.

 

Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan koulutusta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Työnjohtajan jokapäiväisinä työkaluina on monia erilaisia järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot sekä nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme myös myös Rovaniemen talousalueen kiinteistö-, kauppa- ja julkisensektorin tuntemista.  

 

Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät tiukasti käsissäsi - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Suurena yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuolisia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

 

Täytä hakemuksesi 22.9.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin liiketoimintapäällikkö Marko Kaveri p.050 3858973 tai yksikönpäällikkö Jani Sivupuro 050 385 7030.