(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Haemme Kokkolan maanteiden hoitourakkaan työnjohtajaa

Hoitourakoinnin ammattilaiseksi

Tehtävä sisältää sekä hoitourakan työnjohtotehtäviä että kunnossapitotöitä. Toimit tehtävässä työmaapäällikön apuna ja saat kattavan näkemyksen hoitourakan tehtävistä, kuten aliurakoitsijoiden johtamisesta ja budjetti- ja materiaaliseurannasta. Tehtävän toimipaikka on Kokkola.

Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa

Edellytämme vähintään teknisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaisen tai ulkomaisen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan tutkintoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Arvostamme aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalua ja yhteistyökykyä.

Hannu kertoo lisää työtehtävistä ja työskentelystä Destialla

Voit olla yhteydessä työpäällikkö Hannu Huhtalaan, puh. 040 7445 676 tai hannu.huhtala@destia.fi, hän kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös  muutamalla sanalla, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Haku alkaa 19. elokuuta 2019 ja päättyy 1. syyskuuta 2019.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut