(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Liity edelläkävijöiden joukkoon!

Haemme kasvavaan joukkoomme Lahden liitososatehtaalle

TYÖNJOHTAJAA

Liitososatehtaamme tuotannon työnjohtajana vastaat liitososatuotannon päivittäisestä työn johtamisesta ja henkilöstön resurssoinnista. Vastuullasi on valmistusprosessin seuranta ja kehittäminen. Koordinoit henkilöstöresurssien käyttöä ja mitoitusta erilaisissa kuormitustilanteissa ja varmistat tuotannon läpimenon sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Toimit tuotannon työntekijöiden lähiesimiehenä ja raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja mielellään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta sekä tietämystä hitsauksesta. Toiminnanohjausjärjestelmien käyttö on sinulle tuttua ja hallitset nykypäivän tietotekniikan. Olet sitoutunut toiminnan laadun ja työturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen sekä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseen.

Henkilönä olet motivoitunut, paineensietokykyinen ja pidät langat käsissäsi kaikissa tilanteissa. Hyvä yhteistyökyky on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme luotettavaa ja jämäkkää työskentelyotetta sekä halua kehittyä työssä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yhtiössä, kilpailukykyiset edut, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja uralla.

Lisätietoja tehtävästä antaa liitososatehtaan tuotantopäällikkö Jan Halinen, puh. 044 7123 545.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen tyohakemukset@peikko.com 30.8.2019 mennessä.