(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa.

Haemme VTA-tekniikalle työnjohtajaa Thermo King -työnjohtoon Vantaalle. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Työtehtävissäsi

Vastaat raskaan kaluston korjaamon työnjohdosta. Työskentelet asiakaspalvelussa ja otat tilauksia vastaan sekä puhelimitse, sähköpostitse että kasvotusten. Huolehdit meneillään olevista tilauksista ja järjestyksestä korjaamolla. Hallinnoit työmääräimiä avaten uusia tilausten tullessa ja sulkien toteutuneita sekä seuraten olemassa olevien etenemistä ja valmistumista. Loppuvaiheessa laskutat myös valmistuneet työmääräimet. Olet myös yhteydessä asiakkaisiin prosessin eri vaiheissa kertoen mahdollisista viivästyksistä, muutoksista sekä tilausten valmistumisesta. Olet ensi kädessä vastuussa siitä, että jokainen tilaus tulee asianmukaisesti ja ajallaan hoidetuksi.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta korjaamon työnjohdon tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus tai tuntemus raskaankaluston työnjohdosta ja/tai kylmälaitteista. Olet työntekijänä palveluhenkinen ja sinulle on tärkeää, että asiakkaat saavat haluamaansa palvelua. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia ja isoja tilausmääriä siten, että jokainen yksityiskohta ja tilaus tulee huomioiduksi. Haluat ottaa vastuuta työstäsi ja toimia yhteistyössä tiimisi kanssa siten, että tavoitteet tulevat saavutetuiksi. Sinulta löytyy joustavuutta ja et pelkää yllättäviä muuttuvia tai haastavia tilanteita. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Saat vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan siihen, miten työtä tehdään ja miten työtä voitaisiin tulevaisuudessa tehdä. Työskentelet osana tiivistä tiimiä, jossa arvostetaan luottamusta ja vastavuoroista apua ja tukea. Pääset kehittämään omaa osaamistasi työnjohdon tehtävissä ja halutessasi voit osallistua myös kehittämään yrityksen prosesseja.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, jätä tietosi cv:n ja palkkatoiveen kera kotisivuillamme viimeistään 30.8.2019. Käsittelemme ainoastaan hakulomakkeen kautta jätetyt hakemukset. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa

WorkPower 360 °

HR- Konsultti Heta Rohkimainen +358 40 630 8101 heta.rohkimainen@workpower.fi

HR-Koordinaattori Emilia Järvenpää +358 (0)44 7455 170 emilia.jarvenpaa@workpower.fi

Avainsanat: työnjohtaja, teollisuus, raskas kalusto, korjaamo