(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Viafin Process Piping Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Asiakkaamme Viafin Process Piping Oy etsii joukkoihinsa uusia työnjohtajia Kotka/Hamina alueelle, esimerkiksi Haminan satamassa sijaitsevaan projektiin sekä muihin tuleviin projekteihin sekä kunnossapitotehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. töiden ja projektien seuranta sekä niiden eteenpäin vieminen, työturvallisuudesta huolehtiminen, dokumentointi ym. työnjohdolliset tehtävät. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää kokonaisuuksien sekä yksityiskohtien hahmottamista sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Englannin taito katsotaan eduksi.

Odotamme hakijoilta tunnollista, yrittäjämäistä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi johtamiskokemus ja hyvät neuvottelutaidot ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Odotamme soveltuvaa teknistä koulutusta tai pitkän linjan kokemusta kunnossapidosta ja prosessiputkistoista. Putkistoisometrien lukutaito ja kokemus puskistoprojektien laadunvarmistuksesta ovat eduksi tehtävää hakiessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä arvostetun yrityksen palveluksessa. Saat mahdollisuuden luoda uraa monipuolisessa työympäristössä ja mukavassa tiimissä.

Valitut henkilöt aloittavat tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.

Lue lisää Viafin Servicestä työnantajana.

Viafin Service -konserni

Konsernin emoyhtiö on Viafin Service Oyj, jonka tytäryhtiöitä ovat Viafin Process Piping, Viafin GAS sekä Viafin Installation.

Viafin Process Pipingin liiketoiminta muodostuu pääasiassa teollisuuden putkistojen huollosta, kunnossapidosta ja asennuksista eri puolilla Suomea. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat niin kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut, putkistoprojektit kuin esivalmistuspalvelut konepajassamme. Lisäksi valmistamme erilaiset pienputkistot, kuten hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.