(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Orsap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme


TYÖNJOHTAJAA LAIVAVARUSTELUUN vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajana tulet työskentelemään asennuskohteessamme Meyer Turku Oy:n telakka-alueella. Valvot ja ohjaat asennustyötä, -laatua ja -aikataulua laivavarustelun vaiheissa.  Vastaat töiden päivittäisestä johtamisesta ja teet tiivistä yhteistyötä rakennuskohteen sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu työn seuranta ja raportointi sitemanagerille.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot. Työotteesi on järjestelmällinen ja joustava projektiluontoisen työn vaatimukset huomioiden. Olet oma-aloitteinen sekä hallitset työnjohtajalle vaadittavat perus MS-office ohjelmat sekä piirustusten lukutaidon. Työnjohtajana kommunikoit pääasiassa suomeksi ja englanniksi. Kokemus maapuolen rakentamisesta tai laivavarustelusta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta rohkeaa asennetta oppia työnjohdon tehtävään. Jos olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut kehittymään asennusvalvonnan ammattilaiseksi, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kansainvälisellä toimialalla, ison tiimin tuen ja hyvät henkilöstöedut. Meille henkilöstömme hyvinvointi on tärkeää, siksi tarjoamme työntekijöillemme liikuntaedun, kattavan työterveyspalvelun sekä ergonomisen työympäristön.aHadkhjkasddkjd Yrityksessämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä laivanrakennuksen parissa.

Hae tehtävää 18.8.2019 mennessä. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen jenna.leppanen@orsap.fi. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 31.7.2019 ja tiistaina 13.8.2019 Jenna Leppänen p. 044 7540 677