(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Etsimme työnjohtajia Raide-Jokeri -projektiin

Raide-Jokerin työnjohtajana osallistut katu- ja vesihuoltorakentamiseen työmaapäällikön alaisuudessa. Työtehtäviisi voivat kuulua myös liikennejärjestelyt, valvontatehtävät sekä työnjohdolliset esimiestehtävät, tai muut työmaajohdon osoittamat tehtävät. Lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme työtehtävään sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus työnjohtajan tehtävästä tai katu- ja vesihuoltorakentamisen menestyksekkäästä hoitamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040-866 1790 (jyrki.kataja@nrcgroup.fi) tai varatuotantopäällikkö Kari-Pekka Lumme 040-866 1811 (kari-pekka.lumme@nrcgroup.fi).

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 0408661790 Sähköposti: jyrki.kataja@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki