(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Etsimme kahta työnjohtajaa Porvoon Kilpilahteen (Sköldvikiin) asiakaskohteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Caverion on toiminut Borealiksen muovi- ja petrokemiantehtaiden kunnossapidon kumppanuustoimittajana yli 8 vuotta ja haemme nyt molemmille tehtaille mekaanisten töiden työnjohtajaa vahvistamaan organisaatiotamme.

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Vastuualueenasi on PED - putkistojen, teräsrakenteiden ja niiden varusteiden sekä lämmönvaihtimien kunnossapitotöiden työnjohto ja työnsuunnittelu. Työnjohtajana vastaat myös päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

  • töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
  • turvallisuuden valvonta
  • resurssien ohjaaminen työsuunnitelman mukaisesti
  • sekä mm. työnsuunnittelun sijaisuudet

Toimit luontevasti sekä kentällä että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa ja työmenetelmiä yhdessä asiakkaan kanssa. Edellytämme teknisen alan koulutusta (teknikko/ insinööri) sekä vankkaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Sinulla on hyvät esimies- ja IT-taidot sekä englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Viihdyt tehtävässä mikäli ajattelet asiakaslähtöisesti, joustat tarvittaessa työajoissa sekä omaat käytännön kokemusta esimiestehtävistä.

Eduksi luemme:

  • Hitsauskoordinaattorin pätevyys (IWS tutkinto)
  • Kokemus petrokemian alalla työskentelystä
  • Artturi- ja SAP - tietojärjestelmien tuntemus

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Perehdytämme ja koulutamme valitut henkilöt tehtäviinsä. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meillä keskiössä ja jatkuvan kehityksen kohde. Turvallinen työympäristö, laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet sekä mukava työyhteisö takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Puustinen p. 040 519 0044.

Hae tehtävää 31.08.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1