(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle työnjohtajia komennustöihin teollisuuden pariin.

Lokakuussa 2018 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon pokannut Elcoline Group sai marraskuun alussa tunnustusta myös arvostetun Kultainen Kuokka -palkinnon muodossa. Kiertopalkinto myönnetään puolivuosittain sellaiselle Kasvuryhmä-yhteisön jäsenelle, joka erottuu ryhmässä positiivisesti ja jolla on kyky luvata törkeästi.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 50 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Työnjohtajan tehtävässä huolehdit kokonaisvaltaisesti mm. työmaan sujuvuudesta ja työnsuunnittelusta. Työnjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa, sekä hoitaa työmaapalavereita ja pitää yhteyttä asiakkaisiin ja toimittajiin.

Työkohteet ovat ympäri Suomen ja halutessaan tekijä voi suunnata myös ulkomaiden työmaille.
Työnantaja järjestää komennuksille sekä kyydin että majoituksen.

Elcoline Oy tarjoaa tekijöilleen vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja rakennusteollisuuden parissa.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta teollisuuden vastaavista tehtävistä, sekä aitoa halua olla toteuttamassa Elcoline Oy:n törkeää lupausta ja visiota.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.