(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Haemme mekaanisen puolen työnjohtajaa Äänekoskelle joko määräaikaiseen työsuhteeseen (kesäaika) tai pysyvämpään työsuhteeseen. Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä; töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta, turvallisuuden valvonnasta sekä resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän. Saat kattavan perehdytyksen ja tehtävissäsi tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Sinulta toivomme teknisen alan koulutusta. Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja omaat hyvät esimies- ja IT-taidot. Toimit luontevasti sekä kentällä että tietokoneen ääressä ja teet mielelläsi yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho p. 040 7265 133. #LI-TN1

Hae tehtävää 11.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.