Työnjohtaja
Tasowheel Gears Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsimme nyt Tampereelle

TYÖNJOHTAJAA

moderniin ja monipuoliseen tuotantoympäristöön

vastaamaan asiakaslupausten täyttymisestä ja arkemme sujuvuudesta yhdessä muun työnjohtaja- ja tuotantotiimin kanssa.

 

Työnjohtajana toimit lähiesimiehenä 20-30 tuotannon ammattilaiselle. Vastaat vastuualueesi valmistuksesta, koneiden käyttöasteesta, hienokuormituksesta, laadusta ja toimitusvarmuudesta sekä oikeellisesta dokumentaatiosta. Osallistut tuotantomme ja prosessiemme jatkuvaan kehittämiseen ja toimit tiiviissä yhteistyössä koko henkilöstön ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja ymmärrystä lastuavasta työstöstä ja moderneista tuotantomenetelmistä. Olet asiantuntijana teknisesti orientoitunut ja esimiehenä oikeudenmukainen sekä helposti lähestyttävä. Tuotannon mittarit ja tunnusluvut ovat sinulle tuttuja. Viihdyt moniulotteisessa roolissa, joka tarjoaa vaihtelevia ja vaativiakin ongelmanratkaisutilanteita sekä mahdollisuuden vaikuttaa työskentely-ympäristöösi. Tuot rohkeasti ideasi esiin. Kannat vastuuta yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta ja viestit sujuvasti kaikilla organisaatiotasoilla, tarvittaessa myös englannin kielellä. Lean-osaaminen sekä kyky omaksua ja käyttää tuotannonohjausjärjestelmiä ketterästi ovat tehtävässä eduksi.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä korkean teknologian perheyhtiössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman vastuualueesi kehittämiseen. Ympärillesi saat osaavan ja mukavan työyhteisön sekä modernin ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mikael Mäkinen 040 550 2035 tai mikael.makinen@tasowheel.fi. Yhteydenotot ti 14.5. klo 9-10:30, to 16.5. 15-16:30 ja ti 21.5. 14-16.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@tasowheel.fi otsikolla ”Työnjohtaja Tasowheel Gears” viimeistään 24.5.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268622
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: tuotantopäällikkö Mikael Mäkinen 040 550 2035 tai mikael.makinen@tasowheel.fi. Yhteydenotot ti 14.5. klo 9-10:30, to 16.5. 15-16:30 ja ti 21.5. 14-16.