(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Haemme Porvoon Volvo Truck Centeriin

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA

Porvoon korjaamo on pieni, mutta tehokas korjaamo, jossa työskentelee reilut 10 rautaista raskaan kaluston osaajaa. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme vain parasta ja edellytämme, että sinullakin on aito halu auttaa asiakkaitamme. Asiantuntemukseesi luotetaan ja olet myös luottamuksen arvoinen. 

Tehtäväsi on varsinaisen työnjohtotyön lisäksi laskutus ja siihen liittyvät tehtävät. Autat tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Pääset osaksi toimivia prosesseja ja osaavien työkavereiden keskelle. Työ edellyttää sinulta organisointi- ja paineensietokykyä, monien asioiden samanaikaista hallintaa, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Omalla esimerkilläsi ja johtajuudellasi edistät työturvallisuutta ja hyvää fiilistä tehdä töitä. Uskallat ottaa asioita puheeksi ja annat ja vastaanotat mielelläsi palautetta. Haluat pitää kaikki ajan tasalla ja välität tietoa aktiivisesti korjaamon eri sidosryhmille. 

Sinulla on:

  • Hyvät kommunikointitaidot 
  • Organisointikykyä ja ”homma hoituu” tapa toimia 
  • Arvostusta työkavereita kohtaan 
  • Alalle soveltuva koulutus ja kokemus 
  • Halu kehittyä esimiestyössä. 

Me puolestamme tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään niin esimiehenä kuin asiantuntijana. Hae paikkaa viimeistään 19.5.2019 mennessä osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Mika Savolainen, puh. 010 655 5333.