(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

VV-Kuivaus on vahinkosaneeraukseen erikoistunut vakavarainen kotimainen yritys, jolla on ollut toimintaa yli viiden vuoden ajan. Toimipisteet löytyvät Seinäjoelta, Vaasasta, Kokkolasta ja Jyväskylästä.

Haemme nyt Kokkolan toimipisteeseen
TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mm. projektin johtaminen, kustannuslaskenta, esimiestyöskentely ja asiakaspalvelu eri sidosryhmien kanssa. Olet koulutukseltasi rakennusmestari tai -insinööri.

Voit olla juuri valmistunut tai jo työelämää nähnyt. Ohjaavana ja innostavana esimiehenä motivoit ja kannustat tiimiäsi saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Sinulla on aktiivinen ote työskentelyyn ja tartut uusiin mahdollisuuksiin rohkeasti jalkauttaen myös uusia toimintatapoja organisaatioon. Hyvien yhteistyö -ja neuvottelutaitojesi ansiosta eri sidosryhmien kanssa toimiminen on sinulle luontevaa. Toimit asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti ja pidät kiinni sovitusta, kykenet ennakoimaan sekä kantamaan vastuuta tehtävässäsi onnistumisesta ajoittain paineisissakin tilanteissa. Persoonaltasi olet ratkaisukeskeinen, rauhallinen ja jämäkkä. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän vahvasti kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyisen palkan ja luotettavan ja mukavan tiimin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erika Linke Sihdiltä, p. 050 44444 87

Hae tehtävää jättämällä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.01.2019 mennessä sähköpostitse erika.linke@sihti.fi. Haastattelemme hakijoita myös hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.