(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Etsimme Tampereen alueella sijaitsevaan asiakasyritykseemme konekorjaamon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut yritys, joka toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla.


Työnjohtajana vastaat huoltopuolen esimiestehtävistä, joten toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta esimiestehtävässä toimimisesta. Edellytämme, että teollisuuden toimiala on sinulle entuudestaan tuttua, tarkempia taustavaatimuksia tässä tehtävässä ei kuitenkaan ole. Esimerkiksi sähkö- tai konepuolen tuntemus antavat sinulle hyvät valmiudet tämän tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.


Työnjohtajan rooli on muokattavissa tehtävään valittavan henkilön toiveiden ja ominaisuuksien mukaisesti. Voit olla joko työhön osallistuva työnjohtaja, tai ainoastaan esimiesroolissa toimiva työnjohtaja.


Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2019. Kyseessä on arkipäivisin tehtävä kokopäivätyö. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.


Palkkaus määräytyy tapauskohtaisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta, tai lähetä se suoraan sähköpostilla joko lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi.


Lisätietoja tehtävästä antavat:
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121
HR-konsultti Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405