(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on metallialan pitkäjänteinen alihankintaan erikoistunut yritys Pirkanmaalla. Etsimme heille nyt vahvistukseksi

TYÖNJOHTAJAA.

Valittu henkilö tulee toimimaan 5-7 henkilön tiimissä esimiestehtävissä. Työnkuvaan kuuluu nokkahenkilönä toimiminen sekä verstaan puolella että asennustyömailla. Lisäksi metallipuolen suunnittelutehtävät kuuluvat työnjohtajan positioon. Pääset tekemään käytännönläheistä työtä tuotannon parissa työnjohdollisessa positiossa. Motivaatiosi ja osaamisesi mukaan työnkuvaan voi sisältyä myös muun muassa tarjouslaskentaa ja muita toimihenkilöpuolen tehtäviä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja hitsaavasta metalliteollisuudesta sekä piirustustenlukutaitoa ja suunnittelukykyä. Toivomme myös tuntemusta alalta, hitsausosaamista sekä omatoimista asennetta työhön. Lisäksi alan koulutus katsotaan eduksi. Me puolestaan tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osaavassa metallialan yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Työnjohtaja. Lisätietoja saat sähköpostitse konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi