(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.
Meillä työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen. Meillä töitä riittää ja suhdanteet ei helposti hetkauta!

Nyt meillä on pääkaupunkiseudun alueella pesti tarjolla Korjausrakentamisen osaajalle. Haemme nimittäin vahvistukseksi

TYÖNJOHTAJAA

Työssäsi huolehdit korjausrakennuskohteiden työnjohdollisista tehtävistä. Johdat ryhmäsi työskentelyä vakaalla ja johdonmukaisella esimiesotteella. Olet henkeen ja vereen tiimipelaaja, toisaalta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinua on kehuttu myyntihenkiseksi ja asiakasrajapinnassa uiskentelet kuin kala vedessä. Mukaansatempaavan innostuksesi siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Tuloksellisuus ja laadukkuus ovat avainsanojasi. Olet ennakkoluuloton rakentaja, joten työkypäräsi toimii myös ideahautomona. Työtuolisi sijaitsee Vantaalla, mutta työ liikuttaa sinua eri työmailla etenkin länsipuolella pääkaupunkiseutua.

Voit olla rakennusalan ammattilainen ja kokenut työnjohtaja tai yhtä hyvin uraansa aloitteleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy rakennusalan tutkinto, joko rakennusmestarin tai –insinöörin sekä palava halu työskennellä rakennusalan monipuolisissa hommissa. Tyyppinä olet palveluhenkinen ja olet nopea omaksumaan uusia toimintaympäristöjä, järjestelmiä ja toimintatapoja. Haittaa ei ole, jos vahinkosaneerausala on sinulle jo tuttua, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä pystymme sen sinulle opettamaan.

Miksi meille töihin? Meillä on huippuporukka töissä, joten viihdyt porukassamme takuuvarmasti! Pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työmaiden parissa. Kehittymis- ja vaikuttamismahdollisuuksia löytyy myös varmasti sopivasti.

Klikkaa alla olevan linkin kautta hakemuksesi meille 16.12. mennessä. Toimi pian, sillä käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, lisätietoja antaa arkisin klo 13-15 Anssi Riihelä p. 050 385 9557.