Työnjohtaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsimme logistiikan kunnossapitoon Pieksämäen konepajalle työnjohtajaa. Logistiikan kunnossapito on osa VR Groupin kunnossapitotoimintoja ja siellä työskentelee noin 300 alan ammattilaista. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa. Lisäksi huolletaan ratatyökoneita, kiskobusseja ja dieselvetureita.

Vastaat tuotantoalueellasi tavaravaunukaluston kunnossapito- ja muutostöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat oman alueesi suunnitelmien toteuttamisesta ja tuotannon kehittämisestä.

Edellytämme, että sinulla on AMK-tason tekninen tutkinto, kokemusta tuotannon esimiestyöstä sekä osaamista raskaan kaluston kunnossapidosta ja metallialan työstä. Luemme eduksi aiemman kokemuksen Lean-tuotantomenetelmistä. Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet intohimoisesti töitä ennakkoluulottomalla asenteella.

Olet taitava ja motivoiva esimies ja olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin logistiikan kunnossapitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Pylkkänen, kunnossapitopäällikkö, tavaravaunupalvelut, puh. 040 863 7816 tai vesa.pylkkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1199388
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Vesa Pylkkänen (vesa.pylkkanen (a) vr.fi)
  • Puhelin: 0408637816
  • Sijainti: Pieksämäki