(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme

LVI-ALAN TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Imatran tehtaille. Työnjohtajan roolissa toimit tiimisi tulosvastuullisena esimiehenä ja vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen ja työturvallisuudesta vastaaminen.

Odotamme sinulta lvi-alan osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja ja intoa puhkuvaa työotetta. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Jos haluat päästä mukaan hyvään porukkaan, joka hoitaa teollisuuskohteen LVI-tekniikkaa ja jossa ei käänteet ja haasteet eivät lopu, niin saatat olla hakemamme henkilö! Tarjoamme ison talon edut ja työn mahtavassa ympäristössä.  L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11 mennessä, alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629 tai aluejohtaja Tuomas Pitkäseltä, puh. 040-1804320.