(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

DB Schenkerin sopimuslogistiikka palvelee yrityksiä monipuolisin varastointipalveluin. Haemme nyt Nurmijärven Ilvesvuoren varastoon työnjohtajaa vastaamaan päivittäisestä tuotannosta. Tehtävässä vastaat prosessien, laatutavoitteiden ja 5S-menetelmän toteutumisesta vastuualueellasi sekä huolehdit yhdessä muiden työnjohtajien kanssa varaston palvelun päivittäisestä onnistumisesta ja yhteistyön toimivuudesta omassa vuorossasi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tunnet varastoalan prosessit ja kokemus IMI -varastonhallintajärjestelmästä ja sen käytöstä katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuva koulutus on alempi ammattikorkeakoulututkinto logistiikasta tai kaupalliselta alalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja ratkot ongelmia sujuvasti myös paineen alla. Tehtävässä menestymisen kannalta aiempi kokemus työnjohtotehtävistä on hyödyksi. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Venäjän kielen osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoisen tiimin tuen kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Site Manager ,Marjukka Rantanen, puh. 010 520 4671, perjantaina 12.10. klo 09.00 – 10.00 ja tiistaina 16.10. klo 15.00 – 16.00.

Hae tehtävää viimeistään 19.10.2018 täyttämällä sähköinen hakemuslomake oheisen linkin kautta.