(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA
Best Hall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Tule rakentamaan kanssamme maailman parhaita halleja erilaisiin käyttötarkoituksiin! Pintakäsittelyosaston työnjohtajana vastaat osastosi toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme, ihmisiä ja itseäsi.

Työssäsi tulet toimimaan esimiehenä Best Hallin pintakäsittelyosaston 10 ammattilaiselle. Osastollasi on käytössä moderni jauhemaalausyksikkö. Organisoit ja aikataulutat työt, osallistut materiaalihankintoihin ja yhteistyöhön alihankkijoiden ja muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kehität osastosi työmenetelmiä ja toimintatapoja. Varmistat, että osastollasi toimitaan työturvallisuusohjeiden mukaisesti ja että projektien aikataulut pysyvät ja toimintavarmuus on huippuluokkaa. Osallistut omalta osaltasi tehtaan investointiprojekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, suunnittelun, muiden tuotanto-osastojen, logistiikan ja kunnossapidon kanssa. Tehtävä on vakituinen päivätyö ja työn sijaintipaikka on Kälviällä, Kokkolassa. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, teknikko tai vastaava) sekä kokemusta teollisuuden tehtävistä, mielellään esimiesvastuista. Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, organisointi- ja paineensietokykyä, päämäärätietoisuutta sekä kykyä ja halua kehittää toimintaamme ja johtaa ihmisiä. Eduksi luemme pintakäsittelyosaamisen, erityisesti jauhemaalauksen osalta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää ja uudistaa toimintojamme sekä kehittyä itse. Yrityksessä pidetään huolta henkilöstöstä sekä tarjotaan hyvät työsuhde-edut.

Hae tehtävää viimeistään 22.10.2018 mennessä rekisteröimällä CV:si hakemuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi, ref FI-13151. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio puh. 040 7179 796.