(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Vesi-Vasa Oy on LVI-alan ammattilainen 

Olemme kokenut ja paikallinen perheyritys Raumalla. Yrityksen toiminta jakaantuu teollisuuden vaativista projekti- ja kunnossapitotöistä kuluttajille tehtäviin LVI-töihin sekä LVI-myymäläpalveluihin. Käytämme toiminnassa dokumentoitua laadunhallintajärjestelmää sekä panostamme ympäristöön ja työturvallisuuteen. 

TYÖNJOHTAJA

Etsimme osaavaan joukkoomme työnjohtajaa huoltoliiketoiminnalle. Henkilön tulee olla itsenäiseen työhön kykenevä ja odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä. Asennustiimin koko vaihtelee 4-6 välillä. Asiakkaat ja työkohteet ovat pääosin Rauman alueella.

Organisointitaito, kiireen hallinta, ihmissuhdetaidot ja maalasijärki korostuvat tässä tehtävässä. Mikäli et kaipaa suurta stressiä arjen askareisiin, et ehkä ole etsimämme henkilö. Jos kuitenkin kaipaat toimintaa ja tykkäät kun on monta rautaa tulessa, niin tulet varmasti viihtymään työssä. Toivomme sinulta atk-ohjelmistojen perustuntemusta sekä englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme kiinnostavan ja osaltaan hektisen työn jossa Sinulla on vastuu ja vapaus toimia. Olemme ammattilaisia ja tiedämme miten työt tehdään. Nyt tarvitsemme vain Sinut organisoimaan arkemme tehokkaaksi.

Lisätiedot ja hakemukset: 

Lähetä hakemus ja CV:si viimeistään 14.10.2018

Jani Vainio
Vesi Vasa Oy
040 779 9633
jani.vainio@vesi-vasa.fi

TAI

Samu Isosalo 
Smile Henkilöstöpalvelut Oy 
040 169 8501 
samu.isosalo@smilepalvelut.fi 
www.smilepalvelut.fi 
Ilon kautta töihin.