(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Saloteam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Saloteam Oy tuottaa yritysasiakkaille mekaniikkapohjaisia ratkaisuja, kuten alihankintakoneistusta ja manuaalisen kokoonpanon apulaitteita. Teemme sekä piensarjoja että tarjoamme kokonaisratkaisuja. Yrityksen liikevaihto on noin 2,5 miljoonaa ja henkilöstön määrä runsaat 20. Saloteam on perustettu 1991 - palvelemme vankalla kokemuksella eri toimialojen kotimaisia ja kansainvälisiä High-tech -asiakkaita.

Nyt vahvistamme organisaatiotamme ja haemme

TYÖNJOHTAJAA
tuotannontoiminnan (koneistus ja kokoonpano-osasto) tehtäviin, joita ovat
- kapasiteetin ja resurssien hallinta
- töiden aikataulutus ja hienokuormitus
- tuotantohenkilöstön esimiestehtävät
- toiminnanohjausjärjestelmän tietojen päivittäminen ja ylläpitäminen tuotannon osalta

Työssä tarvitaan esimies- ja henkilöjohtamistaitoja ja hyvää kommunikointikykyä tuotannon tilanteen ajantasaiseen kommunikointiin mm. myynnin ja laitesuunnittelun kanssa. Tehtävässä edellytetään organisointikykyä, systemaattisuutta, huolellisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Teknistä ymmärrystä (koneistamisesta) henkilöltä ei vaadita, mutta ei sitä lueta myöskään haittatekijäksi.
Valittavan henkilön osaamisesta riippuen tehtävänkuvausta voidaan muokata ja sisällyttää siihen myös esimerkiksi ostotoimintoja (materiaali ja alihankinta).
Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella; toimimme Meriniityn teollisuusalueella Salossa. Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi pikaisesti. Haemme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti tehtävään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 30.9.2018 asti. Liitä hakulomakkeeseen hakemuskirje, ansioluettelo ja palkkatoivomuksesi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.