(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018

Tehtävän kuvaus


Uusix-verstaat järjestää työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille helsinkiläisille. Osastojen/pajojen tärkein tavoite on parantaa työtoiminnassa olevien henkilöiden työllistymisvalmiuksia ja osallisuutta.

Etsimme osaavaa ja innostunutta visuaalisen viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaista Uusixin viestinnän osastolle vastaamaan osaltaan, että siellä toteutuvat Uusix-arvot: välittäminen, oppiminen, ilo, yhteisöllisyys.

Uusix-verstaiden viestinnän osasto tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa sekä vastaa Uusixin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Työtehtävät ja tuotteet tukevat tekijöiden osaamisen tunnistamista. Osastolla tehdään kuntouttavassa työtoiminnassa muun muassa Uusix-verstaiden sisäistä lehteä, verstaiden ja pajojen tapahtumien ja tilaisuuksien mainoksia ja esitteitä, sekä valokuvataan tuotteita ja tilaisuuksia.

Osastolla on lähiesimiehenä vakituinen työnjohtaja ja kaksi määräaikaista työpajan ohjaajaa. Työtoiminnan asiakaspaikkoja on tällä hetkellä kuusi, mutta määrää kasvatetaan koko ajan.

Uusix-verstaiden viestinnän osastolla työtehtävänäsi on ohjata yllämainittujen toimintojen toteuttaminen työtoiminnassa olevien henkilöiden tekemänä ja kuntoutumisprosessin toteutumiseen osallistuminen. Hyvin erilaisten ihmisten kohtaaminen ja tukeminen vaatii vankan työelämäkokemuksen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä on 6kk koeaika.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Henkilöstöetuihin voit tutustua lähemmin osoitteessa helsinkirekry.fi, johon toivomme myös hakemukset jätettävän.

Kelpoisuusehto


Ammattitutkinto esim. graafisessa suunnittelussa, verkkoviestinnässä ja visuaalisessa viestinnässä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Aiemman kokemuksen osaamisen tunnistamisesta.