(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme

TYÖNTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään mekaanisen kunnossapidon työnjohdollisissa tehtävissä. Vastaat asennusporukan työnjohtamisesta kulloisellakin työmaalla: työn suunnittelusta ja toteutuksesta sekä työohjeistuksen ylläpidosta että työturvallisuudesta. Työssä liikutaan Raahen ja Oulun talousalueella.

Tehtävässä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalveluvalmiudet. Edustat asiakasyritystämme päivittäisessä, asiakasläheisessä työssäsi. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja esimiestehtävistä joko työnjohtajana tai kärkimiehenä. Olet vastuuntuntoinen, tehokas, omaat ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa.

Sinulle on tarjolla haastavat, monipuoliset ja vastuulliset tehtävät osaavan työporukan parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 23.9.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Uniflexiltä Päivi Alanne p. 044 2726 531.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.