Työnjohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Työnjohtaja, Jeppo Potatis Ab-Jepuan Peruna Oy, JEPO Huittinen

JEPO on viljelijöiden omistama, kypsiä ja raakoja perunatuotteita valmistava yritys, jolla on toimipaikat Jepualla, Kauhavalla ja Huittisissa. Etsimme Huittisen tehtaalle työnjohtajaa.

Työnjohtajana olet mukana perunatuotteiden valmistuksessa vastaen omasta työvuorostasi (kaksivuorotyötä). Osallistut tuotannon töihin, seuraat saatujaa tilauksia, organisoit tuotantoa ja logistiikkaa, ohjaat työntekijöitä, valvot laatua ja säädät koneiden toimintaa. Osallistut myös koneiden huoltojen suunnitteluun ja huoltotöihin sekä erilaisiin kehittämisprojekteihin.

Työ edellyttää johtamistaitoa. Olet oma-aloitteinen, jämäkkä, järjestelmällinen, joustava ja huolellinen. Sinulla on positiivinen asenne ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Olet kiinnostunut elintarvikkeiden valmistuksesta, hallitset tietotekniikkaa ja pystyt kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi. Aiempi kokemus työnjohtajatehtävistä, kunnossapidosta, tekniikasta, elintarviketeollisuudesta ja hallinnollisesta tehtävistä lasketaan eduksesi.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.Miten haet työpaikkaa:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Janne Virtanen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
050-3139770
janne.virtanen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-ala, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito, sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain yli 8000 osaajaa. Smile haluaa ilon kautta töihin- sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimintaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1175194
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Huittinen