(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikölle työnjohtajaa isojen sähkökoneiden tuotannon esimiestehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme kokoonpanon työnjohtajaa tuotantoon vakituiseen työsuhteeseen sähkökoneiden valmistukseen.

Työnjohtajana vastaat aluksi päivävuorossa tuotannon kokoonpanon päivittäisestä esimiestyöstä, valmistusprosessien seurannasta ja aikataulutuksesta. Vastuullasi on henkilöresurssien viikkotason koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja tuotannon läpimenoaikojen varmistaminen sovitussa aikataulussa. Tämän lisäksi kehität tuotannon toimintamalleja ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Toimit suorana esimiehenä noin 15 työntekijälle ja raportoit tehtävässäsi Tuotantopäällikölle. Työ edellyttää hakijalta 2-vuorovalmiutta ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai vastaavaa sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työnjohtajan tehtävistä. Vahva ymmärrys tuotannon ja prosessiteollisuudesta ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Korostat työssäsi laatua sekä turvallisuutta. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida muita. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tunnet Windows ympäristön, MS Office – ohjelmat ja SAPin.

Olet motivoitunut, luotettava ja pienen paineen alla parhaat puolesi näyttävä vastuullinen esimies. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin esimiestehtäviin ja kykenet työskentelemään tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen yritykseen kilpailukykyisellä palkalla

  • kokeneen työyhteisön tuen

  • tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.