(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Työavain 1-105-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 03.09.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 24.08.2018 kello 15:45
Soukan työ- ja oppimiskeskus, Soukantie 13, 02360 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Työllisyyspalvelut
Muu

Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin työ- ja oppimisympäristöt järjestää kuntouttavaa työtoimintaa ja työkokeilua eri ammattialojen tehtävissä espoolaisille pitkäaikaistyöttömille tai osatyökykyisille henkilöille.

Haemme teknisen koulutuksen ja työkokemuksen omaavaa työnjohtajaa remontti- ja pintakäsittelypajalle. Asiakkaiden yksilöllisen tuen ja työhön opastamisen lisäksi työnjohtaja vastaa työtehtävien suunnittelusta, perehdytyksestä ja organisoinnista.

Etsimämme henkilö on itsenäiseen työhön kykenevä, rakennus-, remontointi- tai pintakäsittelyalan ammattihenkilö, jolla on kyky tulla erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen.
  Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään alan tutkintoa ja osaamista. 

Arvostamme kokemusta työryhmän vetämisestä.  

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtäväkohtainen palkka: 2069,03 €/kk

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: yleistyöaika 38 h 45 min / vko  

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus.

Konserniesikunnan yksikköjä ovat hallinto- ja lakiasiat, henkilöstö, kaupunkikehitys, palvelukehitys, rahoitus ja talous, strategia ja viestintä.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä

Vastaava työnjohtaja 040 186 4482 etunimi.sukunimi@espoo.fi    Palveluesimies Tanja Hakkarainen 046 877 1371 etunimi.sukunimi@espoo.fi