(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme Toijalan tehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA

ilmanvaihdon päätelaitetuotantoon.

Tehtävässäsi vastaat päivittäisten tuotantosuunnitelmien toteutumisesta. Vastaat omalta osaltasi tehtaan turvallisuudesta, tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja kustannuksista. Toimit esimiehenä ja vastaat omien tiimiesi päivittäisten henkilöstöasioiden hoitamisesta. FläktGroupin toimintaperiaatteiden mukaisesti olet sitoutunut omien tiimiesi jatkuvaan kehittämiseen. Olet valmis käärimään hihat ja omaat hands-on-tyyppisen asenteen työhösi.

Sinulla on tekninen peruskoulutus – esimerkiksi teknikko tai insinööri – sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus valmistavasta teollisuudesta. Olet aikaisemmissa työtehtävässäsi toiminut esimiesroolissa. Arvostamme kokemusta ohutlevykomponenttien valmistuksesta sekä asiakasohjautuvan piensarjatuotannon ohjaamisesta. LEAN-ajattelun tunteminen on sinulle selkeä etu.

Odotamme sinulta määrätietoista ja kehitysorientoitunutta otetta työhön. Toimit itsenäisesti ja sitoudut annettuihin tavoitteisiin. Esimiehenä omaat keskustelevan otteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi sekä jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan tuotantotiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Lisätietoja tehtävästä antavat 3.8. klo 12.00-15.00 välillä valmistuspäällikkö Betrina Borén, p. 044 5544 309 sekä 8.8. ja 15.8. klo 10.00-12.00 välillä Hannu Holopainen, p. 040 868 3244.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 15.8.2018 mennessä.