(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakkaallemme työnjohtajaa raskaan kaluston pariin pääkaupunkiseudulle. Asiakas on erikoistunut laadukkaisiin varusteluratkaisuihin ja räätälöinteihin, jotka toimivat haastavissakin toimintaympäristöissä. Lisäksi asiakas tarjoaa varaosamyyntiä ja huoltopalveluita.

Edellytämme hakijalta monipuolista kokemusta työnjohdosta teollisuudessa, sekä työorientoitunutta ja määrätietoista työasennetta. Hakijalla tulee olla tehtävään sopiva koulutus sekä ongelmanratkaisukeskeinen ja jämäkkä työote. Arvostamme hakijalta aiempaa kokemusta ajoneuvovarustelun parissa työskentelystä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työllistyä mahtavaan työporukkaan sekä kehittyä työnjohdon huippuosaajaksi. Mikäli koet olevasi etsimämme työtä pelkäämätön ja motivoitunut henkilö, laitathan hakemuksesi viipymättä kotisivujemme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi