(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Kulloo

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Etsimme nyt työnjohtajaa Porvoon Kilpilahteen (Sköldvikiin) asiakaskohteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Vastuualueena on PED-putkistojen ja teräsrakenteiden sekä niiden varusteiden sekä lämmönvaihtimien kunnossapitotöiden työnjohto ja työnsuunnittelu. Työnjohtajana vastaat myös päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

• töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
• turvallisuuden valvonta
• resurssien ohjaaminen työsuunnitelman mukaisesti

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Toimit luontevasti sekä kentällä että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaan kanssa. Edellytämme teknisen alan koulutusta (teknikko/ insinööri) ja vankkaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Sinulla on hyvät esimies- ja IT-taidot sekä englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Viihdyt tehtävässä, mikäli omaat asiakaslähtöistä ajattelua ja joustavuutta työaikojen suhteen sekä PED:in tuntemusta ja käytännön kokemusta.

Eduksi luemme:

Hitsauskoordinaattorin pätevyys (IWS tutkinto)
Kokemus petrokemian alalla työskentelystä
Artturi- ja SAP-tietojärjestelmien tuntemus

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Puustinen p. 040 519 0044. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa VMP Group ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 19.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.