(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA
Iin Konepaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Iin Konepajassa valmistetaan räätälöityjä suuren mittaluokan teräsrakenteita teollisuuden eri asiakastarpeisiin kansainvälisesti. Tuotannon työnjohdon monipuolisessa tehtävässä korostuvat esimiestyö, laatu, työturvallisuus ja aito tekemisen asenne.

Vastuullesi kuuluu Iin Konepajan työnjohto kokonaisvaltaisesti. Ohjaat työntekijöitä tarvittaessa ja huolehdit, että turvallisuusohjeita noudatetaan. Seuraat ja johdat järjestyksen ja siisteyden ylläpitoa tuotantotiloissamme. Tuotamme hitsaamalla, kylmämuovaamalla ja koneistamalla valmistettuja suuren mittaluokan terästuotteita eri teollisuudenaloille kansainvälisesti. Lisäksi osallistut työn- ja materiaalien suunnitteluun ja vastuullesi kuuluu osaksi myös asiakassuhteiden hoitoa. Osallistut projektipalavereihin, laadit laatudokumentaatiota ja olet mukana sertifikaatteihin liittyvissä auditoinneissa. Tehtävä on päivätyö ja raportoit tehtävässäsi konepajapäällikölle.

Odotamme, että sinulla on kokemusta konepajatuotannon tehtävistä ja työnjohdosta. Käytännön työkokemuksen lisäksi sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri).  Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi kansainvälisten asiakkaittemme ja työntekijöiden kanssa.  Toivomme, että sinulla on kokonaisuuksien hallintakykyä, ongelmaratkaisutaitoa, jämäkkyyttä johtamiseen, positiivinen ja maanläheinen tekemisen asenne sekä kiinnostusta isojen teräsrakenteiden parissa työskentelyyn joustavasti, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Otat mielelläsi vastuuta asioista ja toimit sujuvassa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme pohjoissuomalaisen, suuriin kappaleisiin erikoistuneen konepajan menestystarinaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanna Aikio, puh. 040 717 9796 (29.6. saakka sekä 30.7. -12.8.) sekä IKP:ltä Kim Ruokojärvi p. 040 762 6432.