(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.


Haemme Iskulle Lahteen vakituiseen työsuhteeseen TYÖNJOHTAJAA.

Tuotannon työnjohtajana toimit esimiehenä oman osastosi työntekijöille ja vastaat osaston operatiivisesta johtamisesta, ohjauksesta ja suunnittelusta. Teet aktiivista yhteistyötä eri sisäisten sidosryhmien kanssa, ja vastuullesi kuuluu myös yhteydenpito laitevalmistajiin sekä kunnossapitoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rautaisia esimies- ja johtamistaitoja sekä suurien kokonaisuuksien tehokasta hallintaa. Innostut uusista asioista ja sinulla on näkemystä myös toimintatapojen kehittämiseen.

Työnjohtajana pääset työskentelemään jo 90 vuotta alalla toimineeseen kotimaiseen yhtiöön, jossa yhdessä ollaan enemmän. Panostamme aidosti henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.
    
Odotamme Sinulta
•    aikaisempaa kokemusta työnjohto- tai esimiestehtävistä
•    halua kehittää omia johtamis- ja esimiestyötaitoja
•    joustavuutta, paineensietokykyä sekä taitoa tehdä nopeita päätöksiä
•    kiinnostusta tehdas-, kone- ja laitesuunnitteluun
•    tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- tai materiaalitekniikka AMK)
•    hyvää englannin kielen taitoa, saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle
•    vahvan teollisen taustan ja 90 vuoden kokemuksen alalta
•    mahdollisuuden päästä kehittämään Iskun kasvavaa liiketoimintaa
•    nuorekkaan ja kansainvälisen toimintaympäristön
•    vahvan brändin ja lähes 800 osaajan tuen
•    luottamuksen kotimaiseen osaamiseen ja raaka-aineisiin


Jos olet hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 1.7.2018. Haastattelut tehtävään järjestetään heinäkuussa ja työt Iskulla alkavat syyskuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa senior henkilöstökonsultti Jonna Nikkola, jonna.nikkola@personalhuset-sg.com, p. 050 592 5575 (arkisin klo 9-15).